O NAMA

IBF PROJEKT

 

  • IBF PROJEKT d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu te je dio IBF GRUPE, koja uspješno posluje u Hrvatskoj od 1995. godine. Tvrtka ima sjedište u Zagrebu i regionalni ured u Beogradu, kroz koje realizira 5+ mil. Eur prometa/ god.
  • Tvrtka je specijalistička i bavi se projektiranjem i prodajom profesionalne projektne rasvjete tehničkog, arhitekturalnog i dekorativnog karaktera, sustava sigurnosne i protupanične rasvjete, sustava upravljanja rasvjetom, sustava vatrodojave, te zastupanjem renomiranih europskih proizvođača.

    IBF tim sastoji se od 20 mladih, stručnih, visokoobrazovanih ljudi, koji kroz 3 specijalistička odjela (IBF Design, IBF Technic i IBF Safety & Control) i zajedničke službe pruža visoke standarde usluga, te profesionalizam i iskustvo.

    Iskustvo i povjerenje IBF GRUPA dokazuje sa više od stotinu uspješno realiziranih značajnih referenci, koje možete pregledati na na našoj listi.
  • Opremljenost tvrtke, koja osigurava uvjete za vrhunski rad, sastoji se od modernog poslovnog prostora sa showroom-om rasvjetnih instalacija i demo-centrom opreme koju projektiramo i prodajemo. Visoka informatička i tehnička opremljenost, te odlično organizirana logistika i posprodaja, omogućavaju kvalitetnu i pravovremenu podršku klijentima.
  • Poslovna politika tvrtke temeljena je na individualnom pristupu svakom projektu te se odlikuje profesionalnim uslugama najviše kvalitete, koju održavamo kontinuiranom nadogradnjom znanja i informacija o novim tehnologijama, školovanjem kadrova i unapređenjem organizacije i metoda rada.
  • Tržište IBF PROJEKT-a čine Hrvatska, BiH, Slovenija, preko tvrtke IBF PROJEKT d.o.o. Zagreb, te Srbija i Crna Gora preko tvrtke kćeri IBF RASVETNI SISTEMI d.o.o. Beograd. Vizija grupe je regionalna prepoznatljivost i tržišna percepcija kroz profesionalizam i kvalitetu.

 

Nomans Studio