O NAMA

IBF PROJEKT

 

  • IBF PROJEKT d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu, dio je IBF GRUPE, koja uspješno posluje u Hrvatskoj od 1995. godine.
  • Tvrtka je specijalistička, a bavi se rasvjetnim konzaltingom i prodajom profesionalne projektne rasvjete tehničkog, arhitekturalnog i dekorativnog karaktera, sustava sigurnosne i protupanične rasvjete, sustava upravljanja rasvjetom, te zastupanjem renomiranih europskih proizvođača.

    Tim tvrtke sastoji se od mladih stručnih visokoobrazovanih ljudi, koji kroz 3 specijalistička odjela (IBF Technik, IBF Design i IBF Safety & Control) pruža visoke standarde usluga, te profesionalizam i iskustvo.

    Iskustvo i povjerenje IBF GRUPA dokazuje sa više od stotinu uspješno realiziranih značajnih referenci, koje možete pregledati na našoj stranici.
  • Opremljenost tvrtke koju čini moderni poslovni prostor sa show-roomom profesionalne projektne rasvjete i demo-centrom za prezentaciju sustava sigurnosne i protupanične rasvjete, te sustava upravljanja rasvjetom, visoka informatička i tehnička opremljenost, vozni park te organizirano logističko skladište i distribucija, omogućava uvjete za vrhunski rad.
  • Poslovna politika tvrtke temeljena je na individualnom pristupu projektima i klijentima profesionalnim uslugama najviše kvalitete, te specifičnim pristupom i podrškom. Zbog toga stalno nadograđujemo znanje i informacije o novim tehnologijama, školujemo kadrove, unapređujemo metode rada i organizaciju.
  • Tržište IBF PROJEKT-a čini Republika Hrvatska, a  prisutna je kompanije kćeri na tržištu Srbije i BiH. Tendencija tvrtke je širenje na ostale zemlje našeg okruženja, s ciljem da postane regionalno prepoznatljiva u svojoj djelatnosti.

 

Nomans Studio