DJELATNOSTI

IBF Projekt svoju djelatnost temelji na tri osnovna segmenta poslovanja, kroz tri specijalistička odjela:


Tehnička i industrijska

rasvjeta

Arhitekturalna i dekorativna

rasvjeta

Sigurnosna rasvjeta i

upravljenje


 

Individualan pristup tržištu

 

Svaki specijalistički odjel karakterizira individualan pristup i identifikacija na tržištu, ekspertni tim koji pruža stručnu i profesionalnu podršku klijentima, te portfolio specijalističkih proizvoda i reprezentativnih brandova. Odjeli funkcioniraju neovisno uz korištenje svih prednosti krovne organizacije.


Vrhunske specijalističke usluge

 

Kroz usko specijalizirane odjele IBF PROJEKT je u mogućnosti osigurati vrhunske usluge u svakom segmentu poslovanja, koje temelji na individualnom pristupu svakom projektu, specifičnoj profesionalnoj projektnoj podršci, kvaliteti, te konstantnom praćenju i korištenju najnovijih tehnologija i pristupa.


Specifičan opseg rasvjetne opreme

 

Svaki od odjela ima specifičan opseg profesionalne projektne rasvjete i opreme, renomiranih europskih proizvođača, različitih cjenovnih razreda i namjena, koje IBF PROJEKT zastupa na tržištu.

 


Ciklus suradnje

 

Ciklus suradnje na određenom projektu ovisi o željama i potrebama naših korisnika, te o složenosti projekta, a najčešće se bazira na: lighting consultingu, projektu rasvjete, dobavi opreme i post-prodaji.

 

 

  

Nomans Studio